Quick2music voor muziek, games en T-shirts

Adele met nieuwe Vegas show

Adele met nieuwe Vegas show

adele nieuwe Vegas show

Adele zou het creatieve team ontslagen hebben dat verantwoordelijk was voor de shows die de zangeres de afgelopen maanden in Las Vegas zou geven, maar een dag voor aanvang in januari werden afgezegd. De Britse zangeres heeft een nieuw team aangesteld om haar optredens in de zomer alsnog tot een goed einde te brengen, meldt The Telegraph.

Adele wil een compleet ander concert geven dan voorheen was bedacht, vertellen bronnen aan de krant. Daarom zou ze Kim Gavin hebben aangenomen, die in het verleden de tournees van Take That regisseerde.

De shows in Las Vegas werden zeer kort voor aanvang geannuleerd. Enkele fans zouden zelfs al voor niks naar Las Vegas zijn gevlogen.

Onder anderen Esmeralda Devlin, die al jaren werkte als Adeles decorontwerper, zou het veld hebben moeten ruimen. “Adele en Esmeralda hebben heftige discussies gehad over hoe het podium en de aankleding eruit moest zien. Uiteindelijk kwamen ze daar niet uit en werd Kim Gavin aangenomen. Zij gaat met haar team een hele nieuwe show voor Adele neerzetten, omdat alles wat Esmeralda heeft bedacht uit het programma wordt gegooid.”

Vooralsnog is het de bedoeling dat Adeles optredens in juli of begin augustus van start gaan. Exacte data zijn nog niet bekend. Wel liet de zangeres in een interview met Graham Norton in februari weten dat de shows “100 procent zeker” doorgaan.